News

Ţinute de Oscar la Molecule F

www.molecule-f.com
(17 February 2014)

Filmul “American Hustle”, în regia lui David O. Russell cucereşte din ce în ce mai multă atenţie, nu doar pentru distribuţia de actori de primă clasă sau pentru decorurile inspirate de Manhattan-ul anilor '70, ci şi pentru costumele sale extrem de glamour, obţinând deja mai multe premii cinematografice şi 10 nominalizări la Oscar, printre care una la categoria “Cele mai bune costume”. Mai exact, este vorba despre o colecţie plină de farmec cu decolteuri adânci, blănuri, rochii, costume din catifea şi coliere din aur, atât de bine potrivite, încât poţi crede că au fost pictate direct pe corpurile personajelor. În aceste ţinute, actorii Christian Bale, Amy Adams, Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper, strălucesc de-a dreptul!

Acest film a fost o călătorie extrem de interesantă pentru mine” a afirmat Michael Wilkinson, designerul filmului. “Cel mai surprinzător lucru este faptul că oamenii au o reacţie deosebit de personală faţă de film. Aceştia iubesc într-adevăr costumele! Mai mult, se vorbeşte deja despre o renaştere a stilului anilor '70 în modul în care aceştia se îmbracă. Sunt absolut încântat că exuberanţa şi exprimarea de sine, specifice anilor '70, rezonează cu lumea de astăzi. Oamenii îşi doresc să le transpună în propriile garderobe!”

Iubitorii de fashion se pot bucura de o importantă selecţie de piese vestimentare dedicată costumelor nominalizate la Oscar. Prezentată în exclusivitate de singura platformă de design românesc, Molecule F, selecţia reuneşte ţinute unicat sau în ediţii limitate – semnate de designeri români afirmaţi atât în ţară cât şi peste hotare, precum Adelina Ivan, Elena Perseil, Rhea Costa, Stephan Pelger, Paisi s.a.

Molecule F

Strada Popa Petre, nr. 12, scara B, parter, Sector 2, Bucuresti

Tel: 0722 300 987

E-mail: contact@molecule-f.com

www.molecule-f.com

 

 

Ţinute de Oscar la Molecule F