News

Consiergo, un partener de încredere

consiergo.ro
(03 February 2014)

Mai uşor pentru Dumneavostră! Serviciile de Concierge

De câte ori nu aţi avut nevoie de o recomandare pentru un furnizor de servicii de profesionalismul căruia să fiţi sigur?

Sau, poate, să vă răsfăţaţi în loja VIP la concertul trupei preferate, indiferent de colţul de lume unde acesta se desfăşoară? Consiergo se ocupă de toate acestea şi mult mai multe!

4 beneficii pe care echipa Consiergo vi le pune la dispoziţie

Mai mult timp, mai puţin stres
Într-o lume ce se află într-o continuă mişcare, iar fiecare moment al zilei este bine coordonat de o agenda minuţioasă, un serviciu de concierge vă dăruieşte un lucru nepreţuit : TIMP. Şi vă eliberează de stresul inerent unui eveniment neprevăzut, precum pierderea bagajelor în vacanţă în Africa la vânătoare, transportul picturilor personale pe alt continent pentru o expoziţie, menajeră de urgenţă sau amenajarea terenului de tenis de acasă etc. Promptitudinea, pasiunea şi profesionalismul sunt ingredientele pe care această echipă le foloseşte în orice solicitare!

Asistenţă personală 24 / 7
Consiergo oferă o gamă largă de servicii personalizate şi facilităţi, graţie parteneriatelor stabilite cu sute de furnizori din România şi străinătate. Echipa Consiergo este disponibilă fără întrerupere la o linie telefonică dedicată 24/7, 365 de zile pe an. Consiergo vă pune la dispoziţie o echipă de încredere!

Acces la cei mai buni specialişti
Prin echipa Consiergo, aveţi acces la specialişti de top (creatori de imagine, instructori de sport/hobby-uri, avocaţi, medici, experţi în dezvoltare personală, consilieri de business) dar şi la furnizori de servicii uzuale (şofer, bucătar personal, grădinar etc.), totul în deplină confidenţialitate, astfel încât să câştigaţi timp preţios şi să vă bucuraţi de viaţă, lăsând toate grijile în seama lor. Consiergo vă oferă garanţia calităţii specialiştilor recomandaţi!

Un life-style manager personal

Specializată în crearea unui stil de viaţă relaxant, Consiergo oferă consultanţă personalizată pentru servicii exclusiviste (avion privat, yacht-uri, spa-uri selecte în ţară şi în lume). Fiecare dorinţă a clienţilor acestora devine realitate, iar cuvântul “imposibil” nu îşi are locul. Fie că este vorba de cadouri unice, rezervări last minute, organizări de evenimente sau petreceri, informaţii despre restaurante aflate în colţuri de Paradis, recomandări sau sfaturi – Consiergo vă oferă ce este mai bun!

Vă invităm să aflaţi mai multe despre Consiergo la http://www.consiergo.ro/ sau să sunaţi la numărul de telefon 40 737 41 00 00, pentru a construi oferta cea mai potrivită nevoilor dvs. sau ale companiei pe care o reprezentaţi.

Consiergo vă aşteaptă cu drag să faceţi parte din Clubul Privilegiat al Clienţilor săi!

Consiergo, un partener de încredere