News

Colecţia Îndrăgostiţilor

supremegallery.ro
(03 February 2014)

Surprinde-ţi jumătatea de Ziua Îndrăgostiţilor!

Supreme Gallery aduce în atenţia iubitorilor de artă, prima colecţie de obiecte, dedicată în exclusivitate Zilei Îndrăgostiţilor. Selecţia de cadouri de artă - pentru ea, pentru el, sau cadouri de care vă puteti bucura împreună - reuneşte importante opere în argint, ce ilustrează câteva secole de artă consacrate prelucrării acestui material, dublate de o valoroasă colecţie de bijuterii şi piese de artă decorativă.

Printre cele mai importante obiecte se număra o pereche de cupe-trofeu din argint, realizate în anul 1925 de un atelier englezesc, o valoroasă broşă din aur de 18 karate, decorată cu rubine şi diamante, în formă de barcă cu pânze, un delicat vas din cristal, marcat Nachtman şi decorat cu siluete de nimfe, în relief.

Totodată, Supreme Gallery oferă cadou o pereche de pahare din cristal veneţian, cu o vechime de aproximativ două secole, acelei persoane care va acumula cele mai multe like-uri la postarea evenimentului Supreme Gallery pe pagina personală de Facebook.

Campania “Colecţia Îndrăgostiţilor” se va desfăşura în perioada 3-14 februarie, iar consilierii în cadouri de artă vă vor întâmpina şi sprijini pe toată durata vizitei Dumneavoastră!

Vă aşteptăm!

Program:

L-V: 10-20

S: 10-17

Colecţia Îndrăgostiţilor